Gemeente Barneveld

 Politieke partij

Bestuur Lokaal Belang

Graag stellen we het bestuur van Lokaal Belang aan u voor.
Deze bestaat uit de volgende leden:

Paul Overgaauw

65 jaar, voorzitter

content image

Geboren in Haarlem en sinds 1992 woonachtig in Barneveld. Voor Lokaal Belang heb ik enkele jaren in de fractie ondersteuning gegeven.

Na de Agrarische Hogeschool ben ik diergeneeskunde gaan studeren en heb vervolgens 5 jaar in de praktijk gewerkt.

Daarna o.a. in het bedrijfsleven, bij het ministerie van LNV en sinds 2008 als docent-onderzoeker bij de faculteit diergeneeskunde in Utrecht.

Mijn hobbies zijn lezen, (veterinaire) historie en mijn gezin (naast echtgenote, 3 kinderen en 4 kleinkinderen).

Contact:

E-mail: p.a.m.overgaauw@gmail.com 

Jan Willem van den Born

57 jaar, penningmeester

content image

Geboren en getogen in Terschuur, gemeente Barneveld. Woon nu in Barneveld. Ik ben al veel jaren actief in de gemeentelijke politiek. De laatste jaren als fractievoorzitter.

In het dagelijks leven ben ik sales directeur van Profact International B.V.

Verder houd ik van koken en geniet graag van het leven met vrienden en familie. Leest graag en in het bijzonder over alles wat te maken heeft met de politiek.

Ik kom vaak op mijn geliefde Texel, om daar uit te waaien op het strand en te genieten van natuurschoon en de prachtige uitzichten.

Contact:

E-mail: janwillemvdborn@gmail.com

Walenka Jansen

49 jaar, secretaris

content image

Woon samen met mijn 2 dochters op De Burgt in Barneveld. Geboren in Ede, maar getogen in Barneveld.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in het onderwijs bij COG Ede daar verzorg ik met een team de studenten administratie. Vanaf mijn 12e jaar speel ik met heel veel plezier klarinet in het Barnevelds Philharmonisch orkest.

Sinds 2021 ben ik actief betrokken bij Lokaal Belang. Wat me vooral aanspreekt bij Lokaal belang is de betrokkenheid en inzet voor het behoud van historische gebouwen, behoud van onze prachtige groene gemeente & uiteraard de ontwikkeling van de Cultuur binnen de Gemeente Barneveld.

Contact:

E-mail: walenkajansen@gmail.com 

Esther Looij

45 jaar, algemeen bestuurslid
communicatie, PR, partijontwikkeling

content image

Ik woon samen met mijn gezin in het buitengebied van De Glind. Geboren en getogen in Barneveld en na ruim tien jaar in Rotterdam te hebben gewoond voor studie en werk, ben ik weer teruggekeerd naar mijn roots.

In het dagelijkse leven ben ik communicatieadviseur bij een coöperatie van kleinschalige zorgondernemers in midden en oost Nederland.

Sinds 2021 ben ik actief betrokken bij Lokaal Belang. Zowel in mijn werk als daarbuiten probeer ik altijd te zoeken naar wat mensen (ver)bindt en vanuit een gemeenschappelijke basis en open communicatie met elkaar iets op te bouwen. 

Contact:

E-mail: egbouwman@hotmail.com 

Randy Wilbrink

44 jaar, algemeen bestuurslid
Jongeren, Lief en Leed

content image

Ik woon in het buitengebied tussen Barneveld en Kootwijkerbroek waar ik geniet van natuur, rust en het buitenleven.

Doordeweeks ben ik werkzaam als Digital Business Developer bij Agrifirm en daarnaast bestuurlijk actief voor Lokaal Belang. Ik geloof in impact maken en het creëren van een betere wereld door te investeren in communicatieve vaardigheden, persoonlijke groei en ontwikkeling en faciliteer dit ook voor anderen bij  Humanication in Amsterdam.

Daarnaast ben ik een liefhebber van klussen, natuur, dieren en buitensporten zoals skiën, wandelen en mountainbiken. Ik hou van een goed gesprek, lekker eten met een goed glas wijn en gezelligheid met vrienden en familie.

Contact:

Tel.: 0342-785351
E-mail: randy+lb@wedichem.nl

Cor Willemse

74 jaar, algemeen bestuurslid

content image

74 jaar geleden geboren in Amsterdam. Prille jeugd door gebracht in Indonesië. Sinds 2013 gepensioneerd. Vijf jaar gevaren als machinist, daarna in diverse functies, ruim 40 jaar op diverse standplaatsen,  gewerkt bij de Nederlandse douane.

Motto “Pluk de dag” je kan het toch niet meenemen.

Contact:

E-mail: corcat23@hotmail.com