Gemeente Barneveld

 Politieke partij

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Volgend jaar, 2022,  zijn alweer de gemeenteraadsverkiezingen! Een bijzondere periode. En wanneer die precies zijn (maart of november) dat moet nog blijken. Maar, de voorbereidingen zijn begonnen; de campagne is van start gegaan.
Het is ook erg belangrijk om op tijd te beginnen, de zaken die geregeld moeten worden zijn erg leuk maar bovenal omvangrijk.

Het woord campagne bestaat eigenlijk niet bij Lokaal Belang;  Als we elke dag ons werk doen volgens onze waarden, visie en gedane beloften, is het elke dag campagne. En zo is het, we doen ons werk met passie en overtuiging en daar gaan wij elke dag mee door.

Deze pagina zal elke keer worden aangevuld met verkiezingsnieuws.
Meedenken, meedoen? Neem een kijkje op de rest van deze site, bekijk de onderstaande filmpjes. Interesse? Maak een afspraak.

Video: In 2018 kwam Lokaal Belang als nieuwe partij in één keer met 4 zetels in de raad. Op naar de 10 in 2022! Groéi met ons mee, doé met ons mee. Samen maken we LB de grootste partij!  
Interesse om mee te doen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. https://www.lokaal-belang.com/doe-mee

Video: Volgend jaar, 2022, gemeenteraadsverkiezingen. Op tijd beginnen is erg belangrijk. Daarnaast een mooie tijd om Lokaal Belang goed te volgen: Wat doen zij of wat hebben ze al gedaan? En: 'We willen gewoon de grootste worden' Mee doen? Leuk!

Nieuwsberichten GR2022

Persbericht LB Gert Hein Kevelam campagneleider Lokaal Belang

14-02-2021


Met trots meldt het bestuur van Lokaal Belang dat Gert Hein Kevelam bereid is om, net zoals bij de vorige campagne in 2018, ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 campagneleider te zijn voor Lokaal Belang. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen wist Lokaal Belang met Gert Hein Kevelam als campagneleider vanuit het niets met maar liefst 4 zetels te winnen. Daarom is het bestuur van Lokaal Belang ontzettend blij dat Gert Hein wederom de campagnekar gaat trekken.

Gert Hein Kevelam: “ Lokaal Belang is uit de startblokken voor de campagne van 2022 gekomen. Na de enorme verkiezingsoverwinning in 2018 houdt Lokaal Belang er serieus rekening mee om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 als grootste partij uit de bus te komen.

Na 3 jaar keihard werken als oppositiepartij heeft Lokaal Belang laten zien dat wij een partij zijn waar in het gemeentehuis serieus rekening mee wordt gehouden. Er is veel bereikt en er zijn ontzettend veel zaken door Lokaal Belang op de politieke agenda gezet. Zo heeft Lokaal Belang zich o.a. ingezet voor behoud van groen, komen wij met creatieve oplossingen voor veel problemen rondom wegen, fietspaden en oversteekplaatsen en heeft Lokaal Belang zich hard gemaakt en haar nek uitgestoken voor meer democratie, bestuurlijke integriteit, transparantie en minder achterkamertjespolitiek in het gemeentehuis van de gemeente Barneveld. Verder hebben wij ons ingezet voor veiligheid en ruimte voor ondernemers, hebben wij een warm hart voor onze medemens, cultuur en sport, en staan wij een verstandig en behoedzaam financieel beleid voor.

De afgelopen jaren hebben wij met veel enthousiasme en ambitie aan de weg getimmerd en bewezen de enige echte lokale partij van de gemeente Barneveld te zijn. Het moet daarom mogelijk zijn om bij de komende verkiezingen de grootste partij van de gemeente Barneveld te worden. Want het wordt wat mij betreft hoog tijd voor een flinke frisse wind in een volgend college van B&W en de gemeenteraad. En ik hoor overal om mij heen dat heel veel inwoners van onze gemeente daar net zo over denken. Ik heb er, samen met mijn team, veel zin in!”


Persbericht 14-2-2021

Lees verder